Novosti

12. MALI ŽUPANIJSKI FAŠNIK

18.02.2015

Pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Općine Desinić, te medijskim pokroviteljstvom Radija Hrvatsko Zagorje Krapina, a u organizaciji Destinacijsko-promidžbenog kluba "Zeleni bregi" iz Pregrade i Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela, održan je, 14. veljače 2015. godine, 12. Mali županijski fašnik.
Fašničku povorku od gotovo 350 sudionika predvodile su Desinićke mažoretkinje u pratnji domaće Limene glazbe "Karlo Lugarić", a prigodni fašnički program održan je u sportskoj dvorani OŠ "Đure Prejca", gdje su se vrtići i predstavili mnogobrojnoj publici. Ove godine povorka je imala revijalni karakter. Za svu djecu i sudionike programa organizirani su "krafna-domjenak" i slatki paketi.
U ime Krapinsko-zagorske županije županijski ključ predala je fašničkom princu Ivanu Pogačiću Jasna Petek, zamjenica župana KZŽ. Nazočnima se s nekoliko prigodnih riječi dobrodošlice obratio Zvonko Škreblin, načelnik Općine Desinić, koji je ujedno i podijelio slatke pakete vrtićima, te, iz nagradnog fonda manifestacije, uručio sredstva za nabavku didaktičkog materijala predškolskoj skupini "Mravci" OŠ pri Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice.
U povorci su sudjelovali: PREDŠKOLSKA SKUPINA «MRAVCI», iz OŠ pri Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice, štićenici OBITELJSKOG DOMA Štefanije Orel za osobe s posebnim potrebama, Hum na Sutli, DV «BUBAMARA», Donja Stubica, DV «ZVIREK», Stubičke Toplice, DV «KESTEN», Klanjec, DV «BALONČICA», Hum na Sutli, DV «NAŠA RADOST», Pregrada, DV «TRATINČICA», Desinić, te neformalne grupe iz Desinića i okolice.

SPONZORI:
VETROPACK STRAŽA d.d., HUM NA SUTLI
PRESEČKI GRUPA D.O.O., KRAPINA
OMCO Croatia D.O.O., HUM NA SUTLI
KOSTEL PROMET D.O.O., PREGRADA
TURISTIČKA ZAJEDNICA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE
TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE HUM NA SUTLI
GRAD KLANJEC
OPĆINA HUM NA SUTLI
OPĆINA STUBIČKE TOPLICE
HUMKOM d.o.o., HUM NA SUTLI
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PREGRADE
TRGODES D.O.O., DESINIĆ
MESNICA VUKMANIĆ, DESINIĆ
BDF SERVIS D.O.O., HUM NA SUTLI
KNJIŽARA I PAPIRNICA «KIKO», PREGRADA

Veliko HVALA svima!


<< početna