Novosti

Prijem najuspješnijih osnovnoškolaca 

17.07.2015

NAGRADE ZA KRAJ !!

Na samom kraju nastavne godine 2014./2015. kada se zbrajaju rezultati, postignuća i uspjesi rada osnovnoškolaca, vrijeme je da se oni najbolji nagrade.
Dana 3. srpnja 2015. god.,u prostoru Općine Desinić načelnik Općine gosp. Zvonko Škreblin upriličio je prijem učenika OŠ Đure Prejca Desinić i njihovih voditelja, mentora koji su na županijskim natjecanjima u znanju osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u šk. god. 2014./2015. Nagrađeni su i učenici (dobitnici Velike nagrade) koji su sve razrede osnovne škole završili sa odličnim (5,00) uspjehom.

Među najuspješnijima su:

LEONARDO BIRUŠ, VIII.a
- dobitnik Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja

TAMARA PAPIĆ, VIII.a
- dobitnica Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja

MANUELA ŽUČKO, VIII.b
– osvojila 2. nagradu (prozni uradak „Život je slika”)– „Mala nagrada Gjalski” u sklopu manifestacije Dani Ksavera Šandora Gjalskog, Zabok, 2014. , mentorica Vedrana Gudek, učiteljica HJ

TAMARA PAPIĆ, VIII.a
- osvojila je 3. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije,
mentorica Brankica Tepeš, učiteljica kemije i biologije, učiteljica mentorica

LUKA HALUŽAN, VIII. a
- osvojio 1. mjesto na županijskoj smotri LIDRANO 2015. – dramsko-recitatorski izričaj, sa pjesmom “Popevka za kaj” Stjepan Jakševac, mentorica Anica Karažija.
Učenik je sudjelovao na državnoj smotri LIDRANO 2015. u Šibeniku od
23.-27. ožujka 2015.

LUKA HALUŽAN, VIII.a
- nagrađen je za promicanje kulturno-umjetničkih vrednota u školi i izvan škole

NIKOLINA JURIČAN, VIII. a
– osvojila 2. mjesto na županijskom športskom natjecanju u krosu
mentor Milan MužarNakon čestitke za usvojeno znanje i postignute rezultate, načelnik Zvonko Škreblin je učenicima i mentorima uručio nagrade i priznanja.
Budući da je ovaj prijem organiziran desetu godinu za redom, načelnik je izrazio želju da idućih godina bude još više učenika i mentora, neka se broj nagrađenih iz godine u godinu povećava.
Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku.
„Ponosan sam što ste vi učenici i učenice naše Škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, Školu i OpćinuDesinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja – bile su riječi načelnika uz dobre želje u daljnjem radu svim učenicima i učiteljima Škole Desinić.
Načelnik je tom prigodom izrazio čestitke svim učenicima na postignutom uspjehu te zaželio radosne ljetne praznike uz obilje igre i odmora.  

<< početna