Novosti

Nagrade za kraj školske godine

01.02.2013

Na samom kraju nastavne godine 2011./2012. kada se zbrajaju rezultati, postignuća i uspjesi rada osnovnoškolaca,  vrijeme je da se oni najbolji nagrade.
Dana 4. srpnja 2012. god.,u prostoru Općine Desinić načelnik Općine gosp. Zvonko Škreblin upriličio je prijem učenika OŠ Đure Prejca Desinić i njihovih voditelja, mentora koji su na županijskim natjecanjima u znanju osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u šk. god. 2011./2012.


Među najuspješnijima je:

Karlo Premužak, VIII.a
-dobitnik Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja

EKO - ekipa u sastavu

Kristina Mateković, V.b
Anica Rumiha, VI.b
Lucija Juričan, VII.b
Karlo Premužak, VIII.a
- osvojili 2. mjesto, na županijskom natjecanju ”EKO KVIZ” Lijepa naša
- mentori; Martina Blažičko Vuković i Goran Šuper – školski eko-koordinatori.

Učenice koje su sudjelovale na državnoj smotri projekata Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska preva i demokratsko građanstvo
su:

Lorena Žučko, 3. c
Lucija Vukmanić, 3.c
Karla Premužak, 4. c
Lana Škalički, 4.c
- mentor Goran Šuper, učitelj engleskog jezika

Nakon čestitke za usvojeno znanje i postignute rezultate, načelnik Zvonko Škreblin je učenicima  i mentorima uručio nagrade i priznanja.
Budući da je ovaj prijem organiziran sedmu godinu za redom,  načelnik  je izrazio želju da idućih godina  bude još više učenika  i mentora, neka se broj nagrađenih iz godine u godinu povećava.

Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku. Ponosan sam što ste vi učenici/učenice naše Škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, Školu i OpćinuDesinić na županijskoj i državnoj razini.Čestitke i zahvala upućena je i mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja – bile su riječi načelnika uz dobre želje u daljnjem radu svim učenicima i učiteljima Škole Desinić.


<< početna