Novosti

ZAVRŠETAK  NASTAVNE GODINE 2015./2016. – PRIJEM UČENIKA

22.07.2016

NAGRADE ZA KRAJ !!

Na završetku nastavne godine 2015./2016. kada se zbrajaju rezultati, postignuća i uspjesi rada osnovnoškolaca, vrijeme je da se oni najbolji nagrade.
Dana 5. srpnja 2016. god., u prostoru Općine Desinić načelnik Općine gosp. Zvonko Škreblin upriličio je prijem učenika OŠ Đure Prejca Desinić i njihovih voditelja, mentora koji su na županijskim natjecanjima i smotrama i državnim smotrama osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u šk. god. 2015./2016. 

Među najuspješnijima su:1. EKIPA CRVENOG KRIŽA u sastavu

Lucija Hlupić,8.a
Katarina Podhraški,8.a
Kristina Podhraški 8.a
Marijana Županić, 8.a
Leon Beber, 8.a
Gabrijela Antolić, 7.b
-osvojeno 3. mjesto na međužupanijskom natjecanju mladeži Hrvatskog Crvenog križa u Pregradi
- mentorica Karmenka Blažun, pedagoginja

2. Učenici iz PŠ Velika Horvatska
Dominik Ivić,4. c
Elizabeta Turčić, 3. c
Leon Kramarić, 2.c
Lea Škalički , 2.c
Tina Čondrić, 1.c
-sudjelovanje na državnoj smotri projekata iz Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo
-mentori Lidija Bucifal, razrednica i Goran Šuper, učitelj EJ


3. LUCIJA HLUPIĆ, VIII. a - za sudjelovanje na županijskoj smotri LIDRANO 2016. – literarni izraz-
- literarni rad na kajkavštini „Fureš” predložen za državnu smotru
- mentorica Vedrana Gudek
, učiteljica HJ, 

Učenici i mentori su javno prezentirali svoj rad odnosno kako i na koji način su postigli izvrsnost u radu i zapažene rezultate. Nakon prezentiranja čestitke za usvojeno znanje i postignute rezultate, načelnik Zvonko Škreblin je učenicima i mentorima uručio nagrade i priznanja.

Budući da je ovaj prijem organiziran jedanaestu godinu za redom, načelnik je izrazio želju da idućih godina bude još više učenika i mentora.
Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku. 
„Veseli me što ste vi učenici i učenice naše Škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, Školu i Općinu Desinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja – bile su riječi načelnika uz dobre želje u daljnjem radu svim učenicima i učiteljima Škole Desinić.
Načelnik je tom prigodom izrazio čestitke svim učenicima i učenicama na postignutom uspjehu te zaželio radosne ljetne praznike uz obilje igre i odmora.  

<< početna