Novosti

POZIV NA RADIONICU ZA MJERU 6.1.1. POTPORA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA, PROGRAM RURALNOG RAZVOJA RH 2014.-2020.

20.01.2017

Zagorska razvojna agencija d.o.o. za promicanje regionalnog razvoja organizira informativnu radionicu za Mjeru 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ iz Programa ruralnog razvoja RH, 2014.-2020. te Vas ovim putem poziva na sudjelovanje na istoj.

Mladi poljoprivrednici su budućnost hrvatske poljoprivrede i nositelji su razvoja ruralnih područja te su iz tog razloga izuzetno važna ulaganja u mlade na selu.

Informativna radionica je namijenjena svim zainteresiranim mladim poljoprivrednicima koji se žele informirati i/ili prijaviti na Mjeru 6.1.1. Potpora mladim poljoprivrednicima. Natječaj za Mjeru 6.1.1. je otvoren do 24. veljače 2017. godine te će se na radionici predstaviti sljedeće teme vezane uz prijavu na natječaj i provedbu ulaganja:

•               Uvjeti prihvatljivosti i kriteriji odabira

•               Prihvatljive aktivnosti i korisnici

•               Postupak prijave

•               Izrada poslovnog plana

•               Provedba i obveze korisnika po dobivanju sredstava

•               Pitanja i odgovoriSudjelovanje na radionici je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem on-line prijave na sljedećem linku http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava ili elektroničke adrese: ingrid@zara.hr.

Termin održavanja radionice:

ponedjeljak, 30.01.2017. godine u 10,00 sati u Velikoj galeriji grada Zaboka

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

<< početna