Novosti

Prijem najuspješnijih učenika kod načelnika

08.07.2013

Na samom kraju nastavne godine 2012./2013. kada se zbrajaju rezultati, postignuća i uspjesi rada osnovnoškolaca, vrijeme je da se oni najbolji nagrade.
Dana 27. lipnja 2013. god.,u prostoru Općine Desinić načelnik Općine gosp. Zvonko Škreblin upriličio je prijem učenika OŠ Đure Prejca Desinić i njihovih voditelja, mentora koji su na županijskim natjecanjima u znanju osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u šk. god. 2012./2013.

Među najuspješnijima je

LUCIJA JURIČAN, VIII.b
 - dobitnica Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja

ANICA RUMIHA, VII.b
– osvojila 2. nagradu – „Mala nagrada Gjalski” u sklopu manifestacije Dani Ksavera Šandora Gjalskog, Zabok, 2012. , mentorica Nediljka Mrčela

LUKA HALUŽAN, VI.a,
- osvojio 1. mjesto na županijskoj smotri LIDRANO 2013. – dramsko-recitatorski izričaj, sa pjesmom “Ni med cvetjem ni pravice”, mentorica Anica Karažija. Učenik je sudjelovao na državnoj smotri LIDRANO 2013. u Primoštenu od 7. - 9. travnja 2013.

Nakon čestitke za usvojeno znanje i postignute rezultate, načelnik Zvonko Škreblin je učenicima i mentorima uručio nagrade i priznanja. Budući da je ovaj prijem organiziran osmu godinu za redom, načelnik je izrazio želju da idućih godina bude još više učenika i mentora, neka se broj nagrađenih iz godine u godinu povećava.
Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku.
„Ponosan sam što ste vi učenici i učenice naše Škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, Školu i Općinu Desinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja ˝– bile su riječi načelnika uz dobre želje u daljnjem radu svim učenicima i učiteljima Škole Desinić.
Načelnik je tom prigodom izrazio čestitke svim učenicima na postignutom uspjehu te zaželio radosne ljetne praznike uz obilje igre i odmora.

<< početna