10/07/2021

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća i zgrada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira u subotu 9. listopada 2021. u 10,00 sati virtualnu (Zoom) radionicu vezano uz Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća i zgrada.
Cilj je omogućiti svim građanima informacije o uvjetima prijave za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te pojasniti popis obvezne dokumentacije i načina prijave. Na primjeru testne prijave bit će demonstriran i rad u sustavu ePrijave, a predviđeno je i vrijeme za odgovore na pitanja građana i ostalih sudionika radionice.

Informacije o programu sufinanciranja mogu se pronaći na https://www.fzoeu.hr/hr/energetska-obnova-obiteljskih-kuca-7679/7679 pa građanima savjetuju da prije radionice pogledaju sve dostupne sadržaje.

Za sudjelovanje na online radionici, prijavljuje se klikom na https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_9DLtqnGeSJyS4RhUBdR7nQ, nakon čega biste na Vaš e-mail trebali dobiti potvrdu s pripadajućom poveznicom za samu radionicu.

Osim sudjelovanjem na  informativno-edukativnim radionicama, informacije o ovom programu sufinanciranja se mogu dobiti i slanjem upita putem elektroničke pošte na obiteljske2020@fzoeu.hr.

Više na

poveznici Fonda za zaštitu okoliša – https://www.fzoeu.hr/hr/u-subotu-se-odrzava-online-radionica-o-obnovi-kuca/8745

poveznici KZŽ – https://www.kzz.hr/u-subotu-virtualna-radionica-energetska-obnova

Javni poziv – https://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni-javni-pozivi-i-natjecaji/1367