2022-11-10 / Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije / Radionica Zakona o poticanju ulaganja

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije obavještava da će se 16. studenog 2022. s početkom u 10 h u Poslovno tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije održati predstavljanje Zakona o poticanju ulaganja.

O čemu se radi?

U lipnju ove godine usvojen je novi Zakon o poticanju ulaganja, gdje poduzetnici temeljem Zakona mogu ostvariti bespovratne potpore za različite investicijske projekte. Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici koji su obveznici poreza na dobit, a veličina poticaja ovisi o veličini poduzetnika.

Zakon o poticanju ulaganja, jedinstvena je prilika i za velika poduzeća s obzirom da su ona često izuzeta iz mnogih natječaja s bespovratnim potporama.

Ukoliko ste zainteresirani za ostvarenje bespovratnih potpora za investicijske projekte u proizvodno-prerađivačkim aktivnostima, razvojno-inovacijskim aktivnostima, aktivnostima poslovne podrške i aktivnostima usluga visoke dodane vrijednosti,  ova radionica omogućiti će Vam sve korisne informacije za prijavu.

Više informacija možete pronaći na  web stranicama Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije

Kako biste potvrdili svoj dolazak, potrebno se prijaviti na email adresu info@poduzetnickicentar-kzz.hr